Reini Hulsker Bosma

 Lid in de Orde van Oranje Nassau

De onderscheiding vond plaats in de Hooglandse kerk in Leiden op maandag 26 april tussen 10:45-12:15 uur.


Feliciteer haar door een reactie achter te laten onderaan deze pagina


Livestream van uit de Hooglandse kerk

Uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen door burgemeester Lenferink van de Gemeente Leiden.
Bron: https://youtu.be/-8jb9byZJSk


Foto’s


39 reacties op “Reini Hulsker Bosma”

Lieve Reinsje,
Eindelijk is het dan toch ook tot Willem Alexander doorgedrongen met hoeveel toewijding jij je hebt ingezet voor de verschillende maatschappelijke belangen
in de stad Leiden.
Van harte gefeliciteerd met de verdiende onderscheiding en geniet ervan.

Beste Reini.
2 Vliegen in een klap noemde Liesbeth en ik het.
Ten eerste een film over de vele activiteiten die je deed en doet.
En ten tweede om alle gegevens over je te bemachtigen.
Het waren steeds weer ontzettend leuke gespreken met je over je levensloop.
Veel liefs Reini

Beste Reini,
Dat lintje is dik verdiend! Ik heb jou meegemaakt in de gemeenteraad en bij Amnesty, en je was altijd actief, betrokken en vooral ook ontzettend aardig. Nu ik sinds een paar jaar in jouw wijk woon, merk ik ook weer hoe betrokken je nog steeds bent. Je gaat maar door!
Ik wens je veel geluk, ook in de komende tijd!

Dear Reini,

Congratulation on your royal award. It is always nice to see somebody you know receiving official acknowledgement.

Lieve Reini, we kennen elkaar al vanaf onze jeugd. Aan de lange lijst van jouw vrijwilligers activiteiten kunnen we toevoegen dat je ook, samen met Danny Rutten , het bosvolk van de VCJC hebt geleid. Heel hartelijk gefeliciteerd met de erkenning van je jarenlange inzet. Ook zou Erik enorm trots op je zijn geweest.
Jan en Liesbeth.

Lieve Reini,
Van harte gefeliciteerd met je koninklijke onderscheiding. Het is je erg gegund en je verdient het ook. Voortaan spreken we je met U aan.
Liefs
Hein en Marloes

Dear Reini,
Warmest congratulations from the family in New Liskeard, Ontario, Canada, and further afield. We are so happy to see you receive this well-deserved award and are honoured to call you family! Much love to you….Judith et al.

Beste Reini, gefeliciteerd met de uitreiking. Erg leuk om te horen in wat voor een toffe projecten jij je energie hebt gestoken. Groetjes, Jesse

Lieve Reini,

Gefeliciteerd met deze prachtige onderscheiding. Je hebt het meer dan verdiend. Je inzet wordt gewaardeerd en bewonderd door velen. We zien je als een groot voorbeeld en zo te zien zijn we niet de enige!

Geniet van deze bijzondere dag en we hopen je snel weer te mogen zien en te knuffelen in het prachtige Leiden.

Liefs,

Nick & Marij

Lieve Reini,
Heel hartelijk gefeliciteerd met deze onderscheiding! Een fantastische waardering voor al je werk. Geniet van deze feestelijke dag en ceremonie.

Liefs en groetjes, Annelies & Michiel

Reinsje,
Wat een welverdiende ere penning van de Koning. Als iemand hem verdiend heeft, ben jij het wel. Je doet zoveel voor de goegemeente van Leiden, dat wij bij de gedachte eraan al moe worden. Je bent een kanjer voor ons en hopen dat je geniet van je onderscheiding. heel veel liefs van Thee en Gee

Lieve Reini,

Het is altijd een plezier om bij jou op de koffie te komen. In een mum van tijd raken we verzeild in prachtige, zelfs filosofische gesprekken en sinds we elkaar kennen hebben we lief en leed met elkaar gedeeld, zo vertrouwd voelt het.

Gefeliciteerd met je lintje, je hebt het meer dan verdiend! Door ons bijna dagelijks contact over het wijkwerk en de ROME-krant, viel het geheimhouden niet altijd mee, maar hopelijk is het toch gelukt vandaag!

Liefs van Liesbeth

Lieve Reini :-),
Eindelijk……daar is ie dan…..de erkenning die jou zo gegund is en die zo terecht is na vele jaren van intensieve en betrokken vrijwillige inzet voor meerdere “goede zaken”!!
Wij genieten bij de LVVM al vele jaren van jouw deskundigheid, actiegerichtheid, altijd klaar staan-modus, warme persoonlijkheid, strijdvaardigheid en liefde voor de (Leidse) medemens.
Je bent een groot voorbeeld van een gepassioneerde belangenbehartiger met een no-nonsens-stijl en het hart op de juiste plek!!

Geniet van deze mooie onderscheiding en vooral van de boodschap erachter.

Liefs en warme groet, Erika

Lieve oma,

Gefeliciteerd met deze mooie waardering voor al jouw werk. Je bent mijn grootste voorbeeld en ik ben ontzettend trots op jou.

Heel veel liefs van mij de meisjes en Chaim.

Lieve Reini,
Meer dan verdiend, dit lintje. Je bent voor mij sinds je naast mij kwam wonen op de Sitterlaan, een enorm voorbeeld en een bron van inspiratie. Zo betrokken, warm, hartelijk, vrolijk en niet bepaald een doetje!
Ik kan niet wachten om weer met jou en Sjaak naar het theater te gaan.
Heel veel liefs,
Manon en zonen

Lieve Reini
Van Harte Gefeliciteerd met je onderscheiding.
Dik verdiend Geniet ervan en van deze dag
Lieve groet Rein

Hoi Reini,
De Koning heeft behaagd, ook jou een lintje te geven.
Dik verdiend en volkomen terecht!
Al zo lang met iedereen en bij alles “actief” betrokken te zijn,
doen weinigen jou na.
Je bent een topper en een voorbeeld voor ons allemaal.
Proficiat en geniet er van!!!

Beste Reini,
Ook namens de kameraden van PvdA Leiden van harte gefeliciteerd met het ontvangen van je koninklijke onderscheiding. Een terecht eerbetoon! Dank voor je inzet voor onze stad en natuurlijk voor onze afdeling.
Geniet van een mooie dag,
Davied van Berlo
Voorzitter PvdA Leiden

Lieve Reini,
Wat een prachtig blijk van waardering. Je wordt versierd met koninklijke versierselen. Dat heb je helemaal verdiend, met je tomeloze inzet voor de mens om je heen. En die kring trek jij wijd om je heen. Geniet van deze dag!
Liefs en xxx, Janny en Jan Rienk

Beste mevrouw Hulsker, namens de recent weer opgestarte Rooie Vrouwen Leiden; van harte gefeliciteerd met uw onderscheiding.
Wij beseffen dat we op de schouders van onze voorgangsters staan en veel te danken hebben aan eerdere generaties actieve vrouwen, waar u er een van bent.
Wij wensen u een hele mooie dag!

Lieve Reini,
Een koninklijke onderscheiding, een kroon op je werk, maar zeker niet het einde van het mooie werk dat je doet.

Mooi mens, lieve vrouw, bonus zus van papa, liefhebbende moeder en vooral speciale oma.
Reini je hebt het meer dan verdiend.

Er zullen vanaf boven meerdere sterren meekijken die ook zullen erkennen dat deze onderscheiding bij je juiste persoon is aangekomen en zij zullen stralen van trots.

Hele dikke knuffel op afstand en laten we hopen dat we je snel weer echt mogen knuffelen, bij ons thuis of in Leiden.

Topper!!!

Wij heffen vanavond het glas op je!

Eva & Nanco

Lieve Reini,
Een onderscheiding krijg je niet zomaar.
Heel heel hartelijk gefeliciteerd !
Knuffel en liefs,Trijnie.

Lieve Reini, wat ontzettend leuk en goed dat je een onderscheiding krijgt. Heel erg gefeliciteerd. Jammer dat we er niet met z’n allen bij kunnen zijn, maar ik ga zeker via de link meekijken. Hoop je snel weer live te kunnen zien. Warme groet.

Lieve Reini,
Van Harte Gefeliciteerd met deze bijzondere onderscheiding, het heeft zelfs Zweden bereikt . Veel liefs en groetjes van Wim en Guda

Lieve Reini, wat geweldig en zo verdiend! Alles wat je altijd voor een ander doet en dus ook voor ons hebt gedaan. Een hele grote knuffel van Wouter en mij.

Lieve Reini,

Van harte gefeliciteerd met je koninklijke onderscheiding! En wat terecht, van je gedrevenheid voor de goede zaak wordt het voor iedereen beter. Ik hoop nog lang van je energie te mogen genieten.

Lieve Reini,
Ongelofelijk gefeliciteerd! Het verbaast me dat je maar 1 lintje krijgt, wat mij betreft heb je er meerdere verdiend!
Wat een onvermoeibare inzet heb jij voor mensen, altijd ga je met wijsheid en open blik het gesprek aan. Warm en hartevol. Altijd actief in de wijk, in de stad en met daadkracht gericht op het goede; je leeft ons voor wat solidariteit in de praktijk betekent. En gelukkig : er mag om gelachen worden!

Ik hoop dat we onze tosti-traditie nog lang mogen voortzetten,
in grote vriendschap,
Annette

Reini,

Sterk mooi prachtig mens, en dan nu ook nog met Koninklijke waardering!
Geniet van deze bijzondere dag!

Lieve Reini,
Van harte gefeliciteerd met deze welverdiende blijk van waardering. Wij zijn er erg trots op dat we je kennen en dat we bevriend zijn. Voor ons ben je een groot voorbeeld. Met je positieve insteek, heldere blik, scherpe inzichten en wat je allemaal voor de maatschappij hebt gedaan en nog steeds doet en betekent. Daarnaast ben je erg aangenaam en onderhoudend gezelschap. We vinden het fijn dat je nu deze officiële erkenning voor je bijzondere verdiensten voor de samenleving hebt gekregen. Het wordt gezien wat je allemaal betekent! Dikke kus en tot gauw! X

Dag majesteit, je kreeg zopas
Een onderscheiding op je jas
Koninklijk, wel te verstaan
Dan heb je iets heel goed gedaan
Dat kan bij jou van alles wezen
Je bent een kei, zo staat te lezen
Je investeert in heel veel zaken
Die jouw hart persoonlijk raken
Zo’n oppas oma wil elk kind
Omdat jij steeds iets leuks verzint
De VVE trilt op haar veste
Jij duldt alleen het allerbeste
Integriteit staat hoog in ’t vaan
Gesjoemel…nee geen denken aan
Geen zorgen dus want jij staat borg
Voor waarden in de mantelzorg
Voor binding in je Roomburgwijk,
Jij bent alles tegelijk!
Maar ’t meest van alles word ik blij
Van jou……(en ’t liefst met ons erbij!)
Dus op de Koningin van Leiden!
En op de vriendschap van ons beiden!

Lena & Jan Willem

Lieve Oma,
Ik ben super trots op jou! En op alles wat je hebt gedaan! Ik ben super trots dat jij mij oma bent. Had geen andere oma willen hebben. Wij houden van je!
Dikke kus Kaatje en de kids

Lieve Reinsje,

Wij feliciteren je van harte met deze welverdiende uiting van waardering voor alle diensten die je al die jaren aan de samenleving hebt verleend.

Liefs,

Paula en Siebe

Lieve Reini,

Van harte gefeliciteerd met je onderscheiding. Geniet van deze welverdiende waardering voor je inzet voor alle ‘goede zaken’. Je tomeloze en vasthoudende inzet wordt door velen opgemerkt en gewaardeerd.

Lieve Nicotine. Het is heerlijk jullie op deze dagen hier te hebben, ondanks het complot waar jullie in zaten en mij voor de gek hebben gehouden.

Dear Reini, we are so proud of you!!! Your whole life and your friendly and supportive attitude to people around you are the real reasons for such award. Best wishes from Medvedev’s family.

Lieve Reini, Van harte gefeliciteerd met deze prachtige erkenning voor al het werk dat je in de afgelopen jaren hebt gedaan en nog steeds doet. Wij hopen dat jij er ook heel erg blij mee bent. We gunnen je dit van harte. Heel veel liefs en knuffels. Op naar de post-Covid19 tijd zodat we elkaar weer in het echt kunnen knuffelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *